top of page

Morissa R. Freiberg Group

Public·12 members
Austin Hernandez
Austin Hernandez

Nem Hivatalos Skyrim Patch


A Bethesda a Skyrim alapjáték kiadása után elkészítette a Hearthfires, Dawnguard és Dragonborn kiegészítőket, majd az egészet kiadták egyetlen csomagban, Skyrim Legendary Edition néven. Mind az alapjátékhoz, mind a kiegészítőkhöz készült külön-külön nem hivatalos javítócsomag, Unofficial Hearthfires/Dawnguard/Dragonborn Patch néven. Aztán ezeket egyesítették, és elkészült az Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch (USLEEP). Mindegyikhez van magyarítás, amik letölthetőek a Skyrim Nexusról, illetve a Skyrim Modok Honosításának Központjából. Ha azt veszed észre, hogy a magyarítás telepítése után angol lett a fél játék, nézz utána, milyen beépülőket telepítettél még. Ugyanis mindegyik beépülő felül fogja írni a magyarítást. Tehát, ha használsz mondjuk egy angol USLEEP-et, akkor a benne található 44932 db szöveg (lehet, hogy kicsit alábecsültem :) mind angolul fog megjelenni a játékban. Ezért célszerű feltenni a nem hivatalos foltok magyarításait is. A telepítés sorrendje: alapjáték+kiegészítők (ha kellenek), használni szándékozott beépülők (SKSE, SkyUI, egyebek, amiket akarsz), nem hivatalos foltok/USLEEP (kizárják egymást, nem szabad őket keverni!), végül a nem hivatalos foltok magyarításai. Utána jöhet a LOOT futtatása (lásd lentebb).
Nem hivatalos Skyrim PatchMafia-t érdekes módon, szintén nem nagyon modolgattam anno. Akkor mikor jött a hír, hogy jön a hivatalos remake, a Definitive Edtition, akkor néztem szét, van e valami érdekes mod a régi részhez. Igazából egyet találtam ami említésre érdemes, a Remastered modot.


A játék korai verziójában Markus Persson tervezett portot készíteni Oculus Riftre, azonban ahogy a Facebook 2013-ban felvásárolta az Oculust, visszavonta tervét.[190][191] Ennek ellenére a játékos közösség 2016-ban Minecraft VR néven modot készített a Java kiadáshoz, az Oculus Rift támogatására, egy másik csoport pedig Vivecraft néven készített portot HTC Vive-ra.[192] A nem hivatalos kiadásokat követően 2016. augusztus 15-én hivatalosan is megkapta a Windows 10-es kiadás az Oculus Rift támogatást.[192] A megjelenést követően a Minecraft VR-t meg kellett szüntetni a készítők és a Microsoft közötti védjegy viták miatt, míg a Vivecraft megmaradhatott.[192] Később a hivatalos kiadás támogatását kiterjesztették 2016-ban a Gear VR-ra és 2017-ben a Windows Mixed Reality-re.[193][194] A Mojang Studios 2020. szeptember 7-én számolt be arról, hogy a játék PlayStation 4 kiadása is megkapja a virtuális valóság támogatást a PlayStation VR-ra.[195]


Tegnap jelent meg a Batman: Arkham Knight, öröm helyett azonban bosszankodás lett a PC-s játékosok jussa, eme változat ugyanis katasztrofálisan rosszul sikerült, szinte játszhatatlan akkora problémák vannak az optimalizáció terén. A Rocksteady természetesen már jelezte, hogy dolgoznak az ügyön, mégpedig egy külsős partner segítségével, de arról még nincs pontos információnk, mikor jelenik meg a patch. Maradtak tehát a barkácsmegoldásokat, amiből most mutatunk néhányat, hátha ezek segítenek valamennyit.


A legújabb 1.2-es patch javítja ezt a kellemetlen hibát, viszont jelenleg csak PC és Xbox One platformokra érhető el, de Xbox One-ra is megérkezik ezen a héten. A frissítés pontos tartalmáról részletesebben itt olvashattak. Nektek összeomlott a játék az 1.1-es verzió használatakor?


A játékban fontos leszögezni már a legelején, hogy a készítők (Pyranha Bytes) nem tudták befejezni a játékot. Idő előtt kiadatták velük,ezért a játékban rengeteg hiba van. A legutolsó 1.75 community patch rengeteget javít, de optimalizálási hibák így is maradtak benne. Bármilyen erős géppel is játszik az ember, itt-ott szaggatni fog, nincs mit tenni. Emellett grafikai glitchek is vannak. A harcrendszer sincs sajnos kiépítve teljesen. Könnyen meghalhatunk bármilyen ügyesen is manőverezünk akár a játék legvégén is. Mindezeket észben tartva kell azt mondanom, a Gothic 3 az egyik legjobb RPG ami valaha kijött a piacra. Szűk, ám annál hangosabb rajongói tábora biztosan egyet ért velem.


A játék egyik legnagyobb erőssége, a bámulatos zenei háttér, ami azonnal magával ragadja az embert, pedig még csak a menüben vagyunk. A játék igencsak sokat fog tölteni (Nem játékmenet közben, csupán teleportálásokkor. A játéktér egyszerre van betöltve, nem olyan mint a Skyrim, ahol ajtónként várakozunk. Továbbá az újabb gépek és patchek már ezen is sokat javítanak.) , ezért bőven lesz alkalmunk hallgatni. Komplett szimpfonikus zenekar adja a zenét, nem valami olcsó koppintásra kell számítani.


Mindenképp tanácsolom, hogy töltsük le a legutolsó, 1.75 community patchet a játékhoz. Nem hivatalos, de annyira profi, hogy azt sem tartom kizártnak, hogy egy-két régi fejlesztő segített megalkotni. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page